Musealt och fotografiskt

Ikvall besokte jag Fotografiska museet for forsta gangen. Det blev en glad overraskning och en harlig upplevelse. Jag borjade med att titta pa utstallningen med Albert Watsons bilder. Albert Watson ar en skotsk fotograf som gjort sig kand for sin speciella kansla for detaljer. Han har fotograferat de flesta kandisar och gjort omslagen till tidningen Vouge 200 ganger. Det var helt fantastiska bilder som visades och det fanns aven mojlighet att se en film med intervjuer och dar vi fick se honom arbeta.

Det fanns flera utstallningar, men dem tittade jag bara lite snabbt pa. Inte minst utstallningen  Intended Consequenses behover ses igen. Det ar en verkligt omskakande utstallning om modrar och deras barn som kommit till genom valdtakt i krigets Rwanda. Jag kande mig verkligen berord av deras berattelser.

Till sist besokte jag restaurangen som har en fantastisk utsikt over vattnet. Satte mig en stund vid fonstret med ett glas rosevinoch njot av utsikten.

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *