Marseillaise och bouillabaisse

Igår var det fest. Det är tradition här på Sommarhotellet att man firar Frankrikes nationaldag och att man då äter fisksoppa tillsammans. Man ska också försöka klä sig i de franska färgerna, rött, vitt och blått. Jag hade en röd och vit klänning och medförde en blå blomma till kvällens värd.

Festen brukar vara i trädgården och många av de som bor här brukar vara med. Men igår regnade det och vi fick istället samlas i grupper och festa. Jag var naturligtvis tillsammans med min vän från Hammarkullen och några till. Vi samlades inne hos en av grannarna i mitt hus som har en lägenhet. De flesta av oss har ju bara ett rum.

Det blev en trevlig kväll med god fisksoppa och massor av vin. Vi höll ett öga på TV:n som stod på, men allra mest pratade vi med varann.

Bilder kommer senare.

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *