På minus igen

Jag avskyr slask, både när jag kör bil och när jag är ute och går. Det blir halt och bilarna stänker ner kläderna när man går på trottoaren. Vindrutan behöver ideligen rengöras med spolvätska. Dessutom finns alltid risken att det fryser på, både fläckvis och när temperaturen ligger strax under noll vilket den ofta gör vid de tidpunkter då jag ska till och från jobbet. Kort sagt, livet blir besvärligt.
Nu verkar det som att temperauren är på väg ner igen, i alla fall där jag bor. Det är en grad kallare nu på morgonen är de var igår kväll när jag kom hem och det är lite kallare än när jag gick och la mig fram på småtimmarna. Synd bara att all den vackra snön är borta, eller i alla fall är större delen av den försvunnen!

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

2 svar på På minus igen

 1. Frudin skriver:

  Jag är inte helt förtjust att skapa bildrutor heller…
  Välkommen om du har vägarna förbi att titta på kattungarna och ta en kaffe och bulle!
  Ps. Ska kattmatsburkarna också vara för ungar eller bara hårda maten?!

 2. Kraka skriver:

  Försöker komma på om det är något slags ordlek du gör eller om du helt enkelt stavat fel… skapa bildrutor… hmm… du verkar väldigt förtjust i just skapande av bildrutor… Men skrapa bilrutor tror jag nog att du ogillar lika mycket som jag… 😀

  Det finns burkmat speciellt för kattungar också. Det är viktig med bland annat extra kalk medan deras skelett växer samt en del annat. Jag är ju inte veterinärutbildad så det enklaste är att förlita sig på dem som kan och gjort den speciella maten för deras första år.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *