Vovvevisit och vardagsmiddag

En av mina vänner har skaffat hund, en liten bulldoggsvalp. Visserligen är inte bulldogg min favorithund, men som valpar är de ju söta.
Jag var ditbjuden på en enkel vardagmiddag för att titta på den nya familjemedlemmem. Vi åt pyttipanna, stekta ägg och rödbetor. Jag skulle ha med mig ett enklare rödvin men eftersom jag vet att min vän är  förtjust i Per Morberg fick det bli ett av hans viner. Vips hade enkelheten flyttat upp ett par prisklasser, men det var ett gott och prisvärt vin. Dessutom är det ju inte varje dag jag går på vovvevisit hos en alldeles nyinflyttad valp.

 

 

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

2 svar på Vovvevisit och vardagsmiddag

 1. Kicki skriver:

  Hej!
  Kul att du gjorde visit på min blogg, och att jag fick din adress.
  Jag försöker utröna om du är hundägare, men hittar inga tecken på det när jag läst dina inlägg ett tag bakåt. (Med tanke på det du skrev om Strömsholm)
  Kicki

 2. Kraka skriver:

  Nej, jag har ingen hund nu. Har haft schäfer tidigare, tre stycken under olika perioder i livet. Nu har jag två katter, Norska skogkatter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *