Lyxfika och terminsstart

Igår hade vi möte i Helgsmålsgruppen för att planera vårterminens schema. Vi är en grupp
volontärer som har hand om helgsmålsbönerna i Akallakyrkan på lördagskvällarna.

Helgsmålsbön är en kortare andakt för att samla tankarna inför helgen med läsning och betraktelse över någon av den kommande söndagens bibeltexter. Det är också inslag av musik och ljuständning. Som avslutning, efter andakten, har vi alltid ett enklare fika för dem som vill stanna kvar en stund i gemenskap och prata.

Igår hade vi alltså terminsstart och fördelning av lördagarna i gruppen.  Eftersom det var tisdag och det då alltid är kvällsmässa i Kista kyrka samlades vi först för att fira mässa tillsammans före mötet.
Innan vi tog tag i själva schemaplaneringen drack vi kaffe och kvällen till ära var det rena rama lyxfikat. Gott bröd, fantastiskt pålägg och bullar med äppelfyllning.

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *