Jack Reacher

Många får ju ångest när det är för mycket ledighet som ska fyllas med ett något så när meningsfullt innehåll. Så är det sällan för mig. Men ibland drabbas jag av känslan att jag borde göra något mer än ”bara det vanliga”.
Nu är ju film, både hemma och på bio, verkligen en av mina vanliga sysselsättningar så lite fusk är det nog att välja just att gå på bio som en utväg ur vanlighetsträsket. Men jag kände verkligen inte för att åka direkt hem från mötet igår. Alltså gick jag på bio.

Klockan var mycket, kring 21 redan, och det fanns inte så många filmer att välja på. Efter att läst noga om handlingarna i det begränsade utbudet fick det bli en action – Jack Reacher.

Filmen bjöd på det mesta av spänning, biljakter, slagsmål, ett och annat skratt och en liten touch av romantik. Självklart klarade huvudpersonen allt på det där härligt orealistiska sättet som gör att man inte blandar ihop fiction med verklighet.

Det här inlägget postades i Film, Livet. Bokmärk permalänken.

2 svar på Jack Reacher

  1. Ingrid skriver:

    Jag älskar actionfilmer!

    Då får man verkligen lämna ”vanlighetsträsket”, för något mindre verklighetstroget kan jag inte tänka mig.

    Så tack för biotipset!

  2. Kraka skriver:

    Det är en rejält våldsam film, men jag gissar att du är en kvinna av det rätta virket och står ut med det. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *