Motorstopp

Har visst fått motorstopp, kommer helt enkelt inte igång.
Det var så mycket jag skulle hinna under min ledighet, men i stort sett inget blev gjort. Om man nu inte räknar in två museibesök, en heldag med min son, tre dagar på besök i Jönköping, en middag hos en väninna för att träffa hennes nya hund och ett biobesök. Men det är inte riktigt just de sakerna jag menar.
Jag skulle städa, fixa med diverse papper, träna flera gånger, skriva några olika rapporter och protokoll och plocka ihop julsakerna. Dessutom tänkte jag hinna baka och gå igenom ett par av de där lådorna…
Får väl helt enkelt skylla på att jag känt mig lite sliten och småförkyld. Eller så struntar jag i att skylla på något, det blir fler tillfällen att göra alla dessa måsten och just nu behöver nog batteriet laddas för att orka med livsresan under våren.

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

2 svar på Motorstopp

 1. Gunnar skriver:

  Hej

  Kul att höra av dig igen! Jag har foetfarande kontakt med en del av de gamla AB-bloggarna som tex pinglan och madonnan.
  Man har många ju många ambitioner för det nya året men ibland går motorn på tomgång. Man får ta en sak i sänder tror jag.

 2. Louise skriver:

  Tittar in och tackar för din kommentar hos mig. Det gjorde att jag fick upp ögonen för din plats här. När jag nu är här och tittar runt så fick jag idéer om lite nya grepp på min egen blogg … inspirerat av din sida här …

  Att komma igång efter ledighet är inte alltid så lätt, och man känner en blandning av dåligt samvete och välbehag, kommet av lyxen att en tid unnat sig mer av vad man ville än vad man kanske tycker att man borde … 🙂
  Det dåliga samvetet bär jag gärna ett tag … hehe

  God fortsättning

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *