Ledigast på länge

Efter fem intensiva dygn med femtio schemalagda arbetstimmar och lite extra tid för att det var mycket att göra är jag nu ledig. Ja, inte bara lite ledig, jag har hela åttiosex timmar till mitt förfogande. Detta möjliggjordes genom att jag bytte bort ett pass och därför fick ett extra dygn ledigt.
Nu är det ju inte så att jag kan förfoga helt fritt över mitt tidskapital, jag har en del fasta utgifter som sömn, betala räkningar, städning och en del åtaganden. Men det blir faktiskt en hel del tid kvar till både nöjen och baravaratid.
På vägen hem stannade jag på Coop Forum i Västberga för att läsa en tidning och njuta av en fikastund.

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *