Välkommen härliga måndag

Äntligen är det måndag! Det har varit en jobbig helg och om jag hade hoppats på att natten mot idag skulle varit lite lugnare så blev jag besviken. Det har verkligen gått i ett.
Igår var jag så trött att jag försov mig och fick skynda mig väldigt för att hinna i tid till jobbet. Det innebar att jag inte fick med mig någon mat, men det gjorde inget för jag hade knappast hunnit äta i alla fall. Men en kopp varm choklad har jag i alla fall fått i mig under natten och en massa kaffe förstås som jag druckit mellan arbetsuppgifterna. På natten kan man ställa sin kopp brevid datorn vilket inte riktigt anses okej på dagtid.

Nu ska jag vara ledig ända tills imorgon kväll. Det ska bli skönt, även om det är en hel del måsten att göra. Ska försöka flika in lite trevligheter också mellan plikterna även om tiden är i knappaste laget.

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *