Middag med en vän

Jag har en vän sedan ungdomsåren, vi lärde känna varann som 16-åringar. Vi har hållit kontakten genom åren men då hon hade tre små barn, och jag ett, var det väl rätt glest emellanåt. Jag känner även hennes man, ja i själva verket har jag känt honom någon månad längre än hon. Det gör att jag varit på en del fester hemma hos dem genom åren och vi har setts lite sporadiskt.

Under andra hälften av 1990-talet började hon och jag ses regelbundet ungefär en gång i månaden för att äta middag och umgås.
I början försökte vi hitta nya restauranger varje gång, men den ambitionen har vi gett upp för länge sedan.

Ikväll träffades vi i Kista centrum och gick på Lord. För mig ligger det alldeles utmärkt och hon jobbar i Vällingby på onsdagar och kunde ta direktbussen därifrån till Kista centrum.
Eftersom vi ses direkt efter jobbet blir det aldrig speciellt sent när vi ses.
Idag valde vi båda Lord´s goda laxplanka och ett par glas vitt vin. Självklart avslutade vi med varsin kopp kaffe.

 

 

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *