Om inte morgonar började så tidigt…

Idag har jag haft ett dagpass på jobbet. Klev upp halv fem för att hinna bli klar och sedan åka till min arbetsplats. Fruktansvärt tidigt!

Om inte morgonar innebar att jag måste gå upp tidigt skulle jag jobba betydligt fler dagpass, men jag blir helt slut efter ett par tidiga dagar i rad.
Det händer lite andra saker på dagtid och det finns massor av tillfällen att lära sig nya saker. Till exempel idag då vi hade en intressant rond, det kom en rad olika läkare från andra specialitéer och det gjordes ett ultraljud buk på min patient. Sånt ser man  nästan aldrig på natten.

Dagarna går väldigt fort eftersom det är så högt tempo och det hela tiden händer något. Den enda nackdelen, förutom de tidiga morgnarna, är att man aldrig får arbetsro och därför måste springa som en skållad råtta hela tiden.

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *