Fredagskväll

Ska ju jobba imorgon förstås, men nu är det fredagskväll och jag är ledig. Får bli På Spåret, ett glas vitt och en räkmacka.

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

2 svar på Fredagskväll

 1. Gunnar skriver:

  Låter som du har haft en perfekt fredagskväll.
  Tack för din kommentar med ”fantasyfundeingar”. I England gick det att köpa Harry Potter med fakade framsidor som såg ut som ”vuxenböcker”. Nu tror jag ingen vuxen skäms för att läsa dom böckerna.
  Narnia är som du säger en bibeltolkning rakt av. Philip Pullman utmanar religionen i fantasyböckerna Den mörka materien. Den är verkligen speciell.

 2. Kraka skriver:

  Ibland är de där stundderna ensam hemma med bara katterna guld värda. jag träffar så mycket folk både i jobbet och föreningslivet så jag behöver en massa egentid/ensamtid för att reflektera och återhämta mig.

  Det går att beställa en box med denna vuxenutgåva av Harry Potter från Bokus (eller om det var Adlibris) men min son sa att om jag ska läsa ihop med andra och diskutera passager och formuleringar är det viktigt att jag läser på samma språk som de andra.

  Philip Pullman ska jag ta och bekanta mig med vid tillfälle. Honom har jag missat. I somras när jag ”hittade” Chris de Burghs sång A spaceman came travelling
  http://open.spotify.com/track/3CGLdpVp90oYIcXhZ1o7qq blev jag sugen på att läsa von Däniken, men de fanns inte på biblioteket där i Kungälv och nu står de på min imaginära ”görasedanlista”.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *