Stora, vita bomullstussar

Nu har jag några dagar ledigt efter bara en natt, en natt som var helt okej. Visst fanns det att göra, men jag hann både äta min medhavda nattlunch och dricka kaffe utan stress.

När jag kommer hem ser jag de vackra träden och buskarna, smyckade av snö som ligger likt stora bomullstussar. Hoppas den blir kvar, temperaturen ligger farligt nära noll och då är det alltid risk för slisk och slask.

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

4 svar på Stora, vita bomullstussar

 1. Ingrid skriver:

  Hoppas att du sover riktigt gott nu!

  Tänk om vi inte hade alla er som sköter om oss på alla olika sätt nattetid när alla vi andra sover.

  Här har det också kommit en hel del snö, men inte så mycket som hos er tror jag. Nu ska det visst bli milt igen, så då blir det väl som du befarar – slisk och slask.

  Kram, Ingrid

 2. Gunnar skriver:

  Vilken fin bild du har tagit på dom snötyngda buskarna. Det är vackert men jag är lite orolig för att grenar på buskar o träd i trädgården ska brytas av.

  • Kraka skriver:

   Det var så vackert på träden och buskar när jag klev av T-banan, Jag började genast se mig omkring för att hitta ett bra fotomotiv. Tittade mg så effektivt omkring att en som bodde i hyresdelen av området och var på väg till ishallen med skridskor åt sin lille son frågade vart jag skulle och om han skulle hjälpa mig hitta. Det blev inget fotande förrän jag var tryggt inne på gården där jag bor. Fyra hus bildar en skyddad gård där man kan sitta ute andra tider på året. Det är inte mitt hus på bilden , men ett likadant.

   Ja, det blir väldigt tungt för grenarna när snön blir blöt och tynger ner. Minns att pappa och mamma alltid satte stöttor under grenarna på äppelträden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *