En bra dag att dö – eller inte

Nej, jag har inga planer på att dö. Det hade nog inte John McClane och hans son Jack, spelade av Bruce Willis och Jai Courney, heller även om de gör sitt bästa för att göra slut på både sig själva och alla andra i filmen.

I början undrade jag vad jag gjorde där, det var en evighetslång biljakt som aldrig tycktes ta slut. Har man sett så mycket film som jag har gjort så är biljakter något som mist sin tjusning för många år sedan. Speciellt om de blir för långa. Den här kändes som minst tjugo minuter, men det var den väl knappast. Bara så otroligt boring…

Men sedan tog sig filmen allt mer och blev riktigt bra, med alla de ingredienser en die hard-film ska ha. Allt händer, alla dör utom hjälten förstås. Dessutom är inte allt som man tror från början och slutet blir trots allt en suprise.
Gillar du action så missa inte A good day to die hard.

Det här inlägget postades i Film, Livet. Bokmärk permalänken.

2 svar på En bra dag att dö – eller inte

  1. Maria skriver:

    Hojta gärna nästa gång det är biodax, gubben är ju som bekant ingen biofantast MEN DET ÄR JAG… Och jag är ärligt talat riktigt trött på att bara se tecknat med barnen men tycker det är trist att gå på bio själv!

  2. Kraka skriver:

    Jag går gärna på bio med dig, men den här gången var det inget jag direkt bestämt i förväg. Jag var ju redan inne i stan och ville passa på att göra något trevligt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *