Vila och arbete i balans

Förra veckan jobbade jag bara ett pass, istället var det en vecka som fylldes med förtroendeuppdrag och volontärarbete.
Jag var på två sammanträden, totalt runt 5 timmar. Volontärtiden fördelade sig mellan Kattstallet och kyrkan och blev sammanlagt drygt 8½ timme. Därtill får man lägga tid för en del telefonsamtal och inläsningstid av handlingar och andra förberedelser. Men veckan gav också tid till en hel del vila och rekreation. Inte minst måndagen och fredagen var riktiga vilodagar.
Den här veckan har jag 58 schemalagda arbetstimmar. Det blir ju så när snittet på 38,25 veckotimmar ska gå ihop sig över tid. Det jag inte jobbar den ena veckan måste jobbas in eller tillbaka en annan.

Uppdukat till kyrkkaffe för stora och små, cirka 70 personer. Det krävs en del förarbete för att brygga kaffe, bre mackor och duka fram. Sedan ska det dukas av, diskas och plockas undan. Jag har bokat mig för tre söndagar som kaffevärd under våren.

 

 

 

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *