EFIT – Ett Foto I Timmen – 18 februari

EFIT, ett foto i timmen, är en sajt där man på givna dagar lägger upp en länk till sitt blogginlägg Ett foto i timmen. Sajten startade 2004 och har adress http://ettfotoitimmen.se

De andra deltagarnas EFIT den 18 februari hittar du här.

Kl 9: Egentligen vaknade jag klockan 8.03, men jag låg kvar och somnade om. När jag vaknade strax efter klockan 9 var det bråttom upp till toaletten, men någon av katterna hade redan varit där och jag gjorde rent deras låda innan jag åt frukost. Katterna själva stannade kvar i sängen, morgontröttare än någonsin.

Kl 10: Hade inte kommit längre än så här. Kopp nummer två var dock på gång och jag läste nyheter på Aftonbladet, DN och SvD varvat med Facebook.

Kl 11: Så här års är det bäst att kolla temperaturen ute innan jag väljer hur jag ska klä mig.

Kl 12: På väg till Stockholms city för att ha en dag utan måsten, en dag att bara gå omkring och titta på saker utan tider att passa.

Kl 13: Jag har kommit in till Fridhemsplan där jag besöker bland annat Västermalmsgallerian. Vid T-banenedgången ligger en blomsteraffär där jag brukade köpa blommor på fredagarna när jag var på väg hem från skolan när jag gick min sjuksköterskeutbildning.

Kl 14: Tar en paus på Seven-eleven på Flemminggatan. Tänker alltid på P när jag går den gatan. Hon bodde alldeles i närheten och vi gick ofta där tillsammans. Nu finns hon inte mer. Livet är märkligt…

 

 

 

 

 

 

 

 

Kl 15: Efter promenad ner mot själva city med besök i många små affärer har jag kommit till Hötorgshallen. Jag älskar saluhallar och alldeles speciellt då Hötorgshallen som är så mycket barndomsminnen från då mamma och jag var där.

Kl 16: Benen var trötta och jag var lite hungrig. Salladsbuffé med tillägg av tonfisk och ett glas rött. Ingen dålig måndag va?

Kl 17: Har nog aldrig druckit ett glas vin så sakta. Kan det bero på att boken jag läser är så bra? En kopp cappuccino är en bra avslutning på en god middag.

Kl 18: Dags att åka hem. Jag gick ner till Kungsträdgården för att vara säker på att få en sittplats. De flesta kliver på vid T-centralen.

Kl 19: Jag var ordentligt trött när jag kom hem, speciellt i benen och la mig en stund för att läsa.

Kl 20: Jag insåg att jag nog skulle bli hemma och gjorde en stor kopp kaffe och tog fram ett par kakor.

 

 

 

 

 

 

 

 

Kl 21: Den här dagen har kommit till sitt slut, bara att inse att vi inte skulle göra något mer spännande idag. Sova är inte så dumt…

 

EFIT

Det här inlägget postades i EFIT - Ett Foto I Timmen - 2013. Bokmärk permalänken.

5 svar på EFIT – Ett Foto I Timmen – 18 februari

 1. Kattis skriver:

  Du ser ut att ha njutit av din lediga dag. Dagar utan måsten är underbara!

 2. Ariella skriver:

  Hej!
  Kikar in på din dag. Vilka fina katter!

 3. Ingrid skriver:

  Så trevligt att få följa din dag i bilder!
  Vilken trevlig efit-dag du verkar ha haft. Aktiviteter från morgon till kväll och så de sista fotona på dina söta katter.
  Jag har varit med i Efit i många år, men efter sju år gav jag upp, för det kändes svårt att variera sig och få några intressant att berätta i bild.

  Kram, Ingrid

 4. Micke skriver:

  Det såg ut som en härlig dag det där.. inget måste alls.

 5. Pingback: Vila och arbete i balans | Kraka

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *