I blåsvädret

Nej, vädret är inte det bästa, det blåser och är kallt. Men eftersom det inte regnade idag när jag skulle från jobbet bestämde jag mig för att promenera lite. Vi har ett lag på min arbetsplats som är med i en stegtävling som tävlar mot andra avdelningar på olika sjukhus i landstinget. Det är inte bara landstingets sjukhus utan även en del privata, till exempel min arbetsplats är ju ett aktiebolag.
Vårt lag ligger inte alls bra till, vi ligger på plats 166 och vårt sjukhus på plats 5. Inte så bra med andra ord och jag vill verkligen försöka hjälpa till att förbättra platsläget om jag kan.

Jag gick först från Västberga till Midsommarkransen och tog T-banan till Liljeholmen, fortsatte sedan till Gröndal innan jag tog Tvärbanan och fortsatte hemåt. Med stegen på jobbet, promenadstegen och förflyttningar mellan platser och kommunikationsmedel är jag nu uppe i 9947 steg och kan bädda ner mig med gott samvete.

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

2 svar på I blåsvädret

 1. Gunnar skriver:

  Jag hörde om ett företag som hade stegräknartävling att dom fuskade. Satt still och skakade räknaren o några hade till och med satt den på huden.
  Men man lurar ju bara sig själv.
  Du sköter dig ju bra. 10.000 steg brukar vara ett bra mål och det är du ju i stort sett uppe i.
  trevlig söndag!

 2. Kraka skriver:

  Ja, det är säker många som fuskar för visst blir man lite fundersam när vissa arbetsplatser ligger på ett gruppsnitt på över 50 000 steg per dag och individ? Hur hinner de?
  Trevlig söndag själv och trevlig vecka! Imorgon är det äntligen måndag och jag är ledig två nätter igen. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *