En dag med Frudin

Igår var jag och hälsade på min vän Frudin. Vi hade bestämt att jag skulle komma hem till henne för att äntligen titta på deras två kattungar. Vi har pratat så mycket om det att jag skulle komma innan kattungarna blivit stora, men jag har bara inte hunnit med mitt hopplösa jobbschema. Men nu blev det i alla fall av att jag fick se katterna som vuxit till sig och redan är ett halvår gamla.

Vi drack lite kaffe och åt hembakade bullar och sedan gav vi oss av på en promenad som vi också planerat. Vi skulle gå till IKEA i Kungens Kurva, äta lunch där och sedan gå tillbaka. Det var fint och soligt väder och vi hade en riktigt skön promenad.

 

 

Maja

 

 

 

                                                 Mercedes

 

 

 

För mig var det här årets första Tussilago

 

 

 

Vi såg Vitsippor också

 

 

Vi åt rödspätta och senare, när vi tittat runt på alla möbler vi INTE behöver, drack vi kaffe igen och åt äppelkaka med vanlijsås

 

 

 

På väg hem igen såg vi ännu fler Tussilago

 

 

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

4 svar på En dag med Frudin

 1. Louise skriver:

  Det retar mig lite att jag ännu inte sett annat än andras plockade tussilago. De är för mig det viktigaste vårtecknet, med vitsippor och blåsippor tätt efter. Jag vill med egna ögon sed dem i dikeskanterna, men än så länge har jag tydligen inte gått på rätt ställen …

  • Kraka skriver:

   Märkligt nog såg jag blåsippor långt före tussilago i år. Men, som du skriver, man måste väl helt enkelt gå på de rätta ställena.

 2. Frudin skriver:

  Vad fasen? Min kommentar försvann här? Hur som helst tycker jag det var en helt underbar dag och att träffa dig igen! Synd att vi inte tog ikeas kanelbullar också 🙂

  • Kraka skriver:

   Ja, det ser inte bättre ut än att den försvann. Tror inte jag hade plats för mer att äta än det som blev ätet. Dessutom hade vi ju reda nätit dina goda bullar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *