Storytel – Bubble

Storytel är en betaltjänst på internet och i mobilen där man kan lyssna på böcker som man antingen laddar ner eller streamar.
När jag köpte ny mobil passade jag på att också teckna ett abonnemang på Storytel och har just lyssnat klart ännu en bok, Bubble av Anders De La Motte.

Boken är den tredje delen av en serie böcker om HP Pettersson och hans syster Rebecca. Berättelsen börjar i den första boken Geim, fortsätter i Buzz och nu undrar man om den tredje delen, Bubble, är den sista eller om vi får fortsätta att följa syskonen i en fascinerande resa genom IT-världen, bland skurkar  och det som visar sig inte vara det man först tror.

Är du det minsta intresserad av spänning, ettorna och nollornas värld och känslan av att det du läser kan vara på riktigt och pågå runt omkring dig fast du inte vet ska du läsa den här boken.
Visst kan man läsa den utan att läst de tidigare delarna först, men jag rekommenderar att du tar dem i ordning. Du kommer inte att ångra dig.

Om du inte tycker om att lyssna på böcker finns den som pappersbok och vill du hellre köpa din ljudbok går det också bra. När jag köper böcker gör jag det oftast på Bokus.

Bokomslag Bubble (inbunden)

 

Det här inlägget postades i Böcker, Tell me a story. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *