Sjukdag eller en sjuk dag

Det blev en märklig dag idag, en dag som inte riktigt ville komma igång. Har känt mig dålig ett tag, kanske är det bara trötthet efter en alltför ansträngande arbetssituation. Men igår hände något med ryggen, märkligt nog när jag inte gjorde något annat än bara gick över golvet utan att ens bära något.
Smärtan tilltog under kvällen och när jag kom hem från bion kunde jag nästan inte röra mig. Lyckades till sist släpa mig till sängen och lägga mig.
När jag vaknade på morgonen var jag bättre, men inte bra. I flera omgångar la jag mig i varma bad och till sist släppte den värsta smärtan. Men det var redan eftermiddag innan jag ens fick på mig kläderna och hela dagen hade försvunnit. Det fick bli en kort promenad och sedan hem för att vila igen. En riktigt sjuk sjukdag…

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

2 svar på Sjukdag eller en sjuk dag

  1. Frudin skriver:

    Du vet var du ska ta vägen till hösten! Välkommen!

    • Kraka skriver:

      Haha… Du skulle må då va! Vi får se, men jag tror jag skulle behöva ett år ”på flykt” till innan det är dags att komma ”hem”…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *