En eon av tid – nästan

Har gått av mitt pass nu på morgonen och har en eon av ledighet framför mig. Eller i alla fall känns det så för så här länge har jag inte varit ledig på hur länge som helst utan att ha saker inbokade hela tiden, dessutom är det min första riktiga ledighet sedan jag flyttade ut till ön i början av juni.

Jag har hela åttiosju timmar ledigt innan jag ska vara på jobbet igen och gissa om jag tänker använda tiden väl. Självklart står sömn högt på prioriteringslistan liksom att träna och röra på mig. Men jag ska också äta något gott, dricka vin och träffa lite trevliga människor.

 

På väg från parkeringsplatsen syns Marstrand i en lite annan vinkel än jag brukar fota. Carlstens fästning syns längst till höger

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

2 svar på En eon av tid – nästan

 1. Ingrid skriver:

  Så det kan bli!
  Jag satt och skrev en kommentar till ditt förra inlägg och när jag uppdaterat det fick jag se att jag fått ett mail om att du kommenterat hos mig.
  Ha en riktigt skön ledighet!
  Kram, Ingrid

  • Kraka skriver:

   Tack Ingrid!
   Hittills har dagen varit bra och jag har fler dagar innan det är dags för jobb igen. Vädret kunde ju vara lite mer gynnsamt, det regnar. Tror det var sol, men lite kyligt, de timmar jag sov.
   Har, för utom att sova, hunnit med ett besök på IKEA i Bäckebol, inköp av vin och kontraktsskrivande för ett hyresrum inför hösten. När jag kom tillbaka till Marstrand hällde dessvärre regnet ner igen. Men nu sitter jag i alla fall inomhus med ett glas rött och lite cashewnötter och har det bra. Snart är det dags att dejta John B Lund.
   Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *