Kompetensutveckling på Bohusgården

Igår  hade vi en kompetensutvecklingsdag på Bohusgården i Uddevalla. Lite förenklat kan man säga att dagen handlade om personlighet och hur vi arbetar tillsammans. Det var Kärstin Jacobsson, som är arbetslivskonsult, som höll i dagen. Alla har tidigare gjort så kallade IDI-profiler och man har arbetat länge med resultaten av dessa. Vi som är nya ska få göra de här profilerna inom en ganska snar framtid.

Dagen gick fort och på slutet kom frågor upp som vi inte fick möjlighet att diskutera färdigt. Tyvärr var det nog just de frågorna som är allra viktigast så det var synd att diskussionen avbröts.

Bohusgården är ett fantastiskt ställe att ha konferens på. Det ligger vackert i kanten av ett bostadsområde med utsikt över vattnet. Maten är ljuvlig och stället är populärt, inte minst för att man får äta hur mycket godis, glass och kakor som helst hela dagen.

Lunchen bestod av dels ett enormt sillbord med massor av olika sill att välja på, ett överdådigt salladsbord och tre varmrätter samt dagens soppa att välja, eller äta alla, av. Självklart fanns det en stor efterrättsbuffé också.
Jag åt som vanligt en massa sill och orkade bara lite varmrätt, valde köttfärslimpa. Egentligen orkade jag ingen efterrätt men tog ändå lite chokladpudding med vispgrädde. Det blev en liten klick citronmousse också eftersom jag först trodde det var den som var grädden.

 

Prioriterade frågor. Vi fick ihop ett till lika långt schok när vi pratat om det första.

 

 

 

 

 

Första fikapausen. kaffe, mjukglass med hallonsås och en skål godis.

 

 

 

Trots att det var en regndisig dag var utsikten fin. När vi skulle åka hem orkade solen ta sig fram lite.

 

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

Ett svar på Kompetensutveckling på Bohusgården

  1. Pingback: Utflykt till en ny, men välkänd, miljö | Kraka

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *