Handlingsförlamad och trött

Idag blev det inte mycket gjort. Men jag ska ju jobba inatt så det får väl godkännas trots allt.
Hela dagen har jag suttit och sett film omväxlande med lite annan internetaktivitet. Men packat upp har jag i alla fall åstadkommit och allt ligger på sin plats i skåp och garderob. Men här skulle behöva dammsugas och torkas golv, dammas och plockas undan innan jul. Dessutom behövs lite julpynt om det ska kännas hemtrevligt. Inte så myclet, men lite i alla fall.

När jag var hemma i Stockholm kände jag verkligen hur mycket jag längtar hem, men när jag väl är här i Göteborg så känns det också bra. Tror att det är packandet och förflyttningarna som gör att jag tycker det är jobbigt. Det har varit lite väl myclet resande de senaste två månaderna och jag känner mig lite rotlös. Dessutom är det så mycket jag behöver göra klart innan årsskiftet och min förkylning med tillhörande värk i kroppen har golvat mig rätt duktigt. Men på något sätt ska jag hitta nya krafter och sätta siktet på en bra helg, en bra arbetshelg, som ska leda in på det nya året.

För att få lite mer känsla av riktigt hem har jag börjat sätta upp lite personliga saker på väggarna. Det är så kalt och opersonligt och jag behöver en personlig prägel på rummet. Nu är det bara en vägg, den stora väggen bakom sängen, som fortfarande är alldeles vit och tom. Men jag har några idéer om vad jag ska sätta där.

 

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *