354 Välbesökt – Bild 12 av 365

I fotoutmaningen 365 foton ska man under året blogga och lägga upp bilder ur en på förhand bestämd temalista.
Helst ska man hinna blogga alla teman under året. Man har också rätt att byta ut 52 av listans teman mot egna och det ska då tydligt framgå att så är fallet
En länk till temalistan för 2014 kan du hitta om du klickar på den här länken.

 

Som vanligt är Högmässan i Kista kyrka välbesökt. Det är betydligt fler människor där än vad som syns på bilden, som bara återger en del av kyrkorummet. Normalt firar ungefär 70-100 personer gudstjänst i den vackra kyrkan varje söndag. Idag räckte nästan kyrkbänkarna till, några extrastolar fick bäras in. Vid större högtider är inte bara själva kyrksalen fullsatt, det är mängder med människor också ute på kyrktorget som deltar. Så är det att bo och leva i en församling, eller del av en församling, där mångkultur och mångfald är en del av livet.

logga2014

Det här inlägget postades i 365 foton 2014. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *