Tillbaka på framsidan

Imorse var det dags att resa tillbaka ner till Göteborg igen. Det var med ganska blandade känslor jag lämnade Stockholm. Hade jag haft ett eget hem här nere skulle det inte kännas problematiskt alls men som det nu är känns det inte helt okomplicerat.
Hur som helst kom jag tillbaka till Rannebergen och hade tur att få en stund ensam så jag kunde fixa lite och ha tillgång till köket.

Internet fungerade inte när jag kom dit och jag skickade ett sms och fick till svar att modemet var trasigt och att han höll på att laga det. Det märkliga är att det är så varje gång jag varit borta lite längre. Hur som helst fungerar det igen nu efter att jag uttryckt visst missnöje. Det står i mitt kontrakt att jag ska ha tillgång till wifi och jag betalar dessutom nästan lika mycket för mitt rum som hela hans hyra.

Jag bestämde mig för att åka in till stan och gå på bio när jag nu inte kunde titta på Netflix. Det var väl bra i och för sig att jag kom ut lite.
Jag bestämde mig för att se The Wolf of Wall Street på Bergakungen. Jag hade ett par biocheckar liggande hemma och passade på att använda en av dem. Jag fick en bra plats i den raden där det är extra gott om plats. Vet inte om det kostar extra, jag hade ju som sagt en biocheck.

Innan filmen började åt jag lite medan jag väntade. Jag är väldigt förtjust i deras bagel Black sheep med getost och honung. Drack ett glas rött till maten. Kaffet sparade jag till efter filmen och drack en kopp innnan jag tog spårvagnen hem.

Det här inlägget postades i Nioochenhalv kvadratmeter uppe på berget. Bokmärk permalänken.

2 svar på Tillbaka på framsidan

  1. Bosse Lidén skriver:

    Förstår att det är blandade känslor. Så där kan du inte ha det i längden. Det är avkopplande att gå på en riktig biograf och se film på stor duk och med bra ljud. Tyvärr gör jag inte det så ofta längre. Jag läste din recension om filmen och jag tror att jag droppar den.

  2. Bosse Lidén skriver:

    Man skulle kunna tro att du suttit i vår julkortsjury. 🙂 Båda dina favoriter kom etta och tvåa. Etta Gamla Stan och katten i fönstret kom god tvåa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *