Taggad för tags

Har varit på föreläsning och workshop om graffiti. Det var Tobias Barenthin Lindblad som höll föreläsning och sedan en workshop i Frölunda Kulturhus.
Graffiti som konstform är långt ifrån nytt för mig, jag har fotat massor och också varit på andra föreläsningar. Men jag har aldrig prövat på att göra en egen tag och heller aldrig sprayat något annat än skador på bilar jag haft. Men nu var det dags att pröva på både att skissa på en tag med mina initialer och att prova att spraya stort å en vägg.
Det var verkligen roligt och jag kommer att ta tillfället i akt när det dyker upp nästa gång. Tills dess får jag putsa på min tag så den blir, om inte perfekt, så näst intill.

 

Det var svårare än man kan tro att få till det när man aldig provat förut

 

 

 

Riktigt roligt var det att spraya stora bokstäver på väggen

 

 

De här killarna var riktiga proffs och det blev så snyggt när de var färdiga. Verkligen synd att det inte var ute på en riktig vägg.

 

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

2 svar på Taggad för tags

 1. wiolettan skriver:

  Vilken intressant grej, det skulle vara roligt att lära sig, men det är nog rätt svårt, kan jag tänka mig. Men, du gjorde fina saker, tycker jag, allt nytt är ju svårt i början.
  Vill önska dig en finfin Alla Hjärtans Dag.

  • Kraka skriver:

   Graffiti är väldigt spännande både som konstform och som politisk idé (yttrandefrihet i det offentliga rummet).
   Det finns mängder av böcker, både med bilder och som mer behandlar det idépolitiska.
   Ska försöka hinna titta på, och ta foton av, några av Banksy´s målningar i London. Det finns ett antal, men man måste veta var de finns om man ska hitta dem. Men det finns kartor. Ska göra en resa till Bristol också vid tillfälle, där har man många av hans bilder. Men det finns många som är stora inom graffity och man kan hitta enormt fina saker när man går runt på måfå i städerna.

   Ha en fin Alla Hjärtans Dag du också!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *