328 Uppmaning – Bild 44 av 365

I fotoutmaningen 365 foton ska man under året blogga och lägga upp bilder ur en på förhand bestämd temalista.
Helst ska man hinna blogga alla teman under året. Man har också rätt att byta ut 52 av listans teman mot egna och det ska då tydligt framgå att så är fallet
En länk till temalistan för 2014 kan du hitta om du klickar på den här länken

Den här skylten sitter ovanför handfatet i omklädningsrummet på min arbetsplats. Redan första gången jag såg den, för flera år sedan, blev jag förvånad. Att det behövs en uppmaning att släcka lyser kan jag förstå. Men att stänga av kranen? Hur många känner någon som regelmässigt går ifrån en rinnande kran? Jag känner ingen.

logga2014

Det här inlägget postades i 365 foton 2014. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *