I vårsolens glans

Idag sken solen hela dagen och jag bestämde mig för att göra en utflykt till Kungälv. Inte för att det är något speciellt med Kungälv, jag är ju där nästan varenda dag, men jag ville gå lite i områden jag inte varit i tidigare.
Jag parkerade uppe vid sjukhuset och gick ner till Tant Rut där jag satte mig på uteserveringen och drack kaffe och åt citronpaj. Det var första gången i år som jag satt med kaffe ute.
Efter kaffet promenerade jag förbi en massa fina gamla hus och villor och hamnade så småningom nere vid vattnet. Jag passade på att vila benen medan jag blev intervjuad per telefon. Det var en perfekt plats att sitta på med fin utsikt över vattnet.

 

Kaffe och citronpaj hos Tant Rut

 

 

 

Vilopaus vid vattnet

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

2 svar på I vårsolens glans

 1. Ingrid skriver:

  Och jag satt ute och åt lunch för första gången i år. Nog är det bra härligt!
  Trevlig helg!
  Kram, Ingrid

 2. S/Y Endeavour skriver:

  God morgon!
  Ser ut som du hade en skön dag i solen
  Trevlig lördag!
  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *