Man borde inte sova när dagen faller på

I morse när jag gick av mitt nattpass var det en ovanligt fin morgon. Jag kände att det var väldigt synd att åka hem och sova direkt. Det hade varit en relativt lugn natt och dessutom hade jag sovit drygt åtta timmar på dagen innan. Så alldeles nödvändigt med omedelbart sovande var det inte.

Jag åkte upp till Fontin för att ta en rask promenad runt lilla spåret, det på 2,5 kilometer. Men när jag kom upp till spåren ångrade jag mig och valde det på 5 kilometer istället.
Det var verkligen en vacker morgon, solen sken och fåglarna sjöng. Dessutom var jag nästan ensam i spåret. Visserligen stod det ett tiotal bilar på parkeringen, men jag såg inte mer än några få personer.

 

* Fler bilder från Fontin hittar du här

** Man borde inte sova när natten faller på, en text av Jeremias i Tröstlösa (Levi Rickson). Lyssna på Helene Sjöholms vackra röst på Spotify.

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *