Fontin – en kvällspromenad

Märkligt nog hade jag aldrig varit uppe vid Fontin. Eller förresten, kanske är det inte så märkligt trots allt. På Marstrand är det havet som gäller och i Rannebergen bor jag i gränsen av Vättlefjällsområdet och nära Lärjedalen. Bohusleden, som jag bor bredvid, förbinder förresten Rannebergen och Fontin. Det är strax under 2 mil och jag har tänkt att jag ska gå sträckan någon gång.

En tidigare skolkamrat bor i Ytterby och vi sågs förrförra sommaren en kväll. Sedan har vi pratat lite på Facebook om att ses igen, men det har inte blivit av. Igår frågade hon om jag ville ta en promenad i Fontin. Det blev en trevlig kväll, som avslutades med kaffe och kanelbulle, innan det var dags att åka till jobbet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

3 svar på Fontin – en kvällspromenad

  1. S/Y Endeavour skriver:

    Vilka vackra bilder! Och trevligt med en fika!
    Trevlig söndag!!

  2. Pingback: Man borde inte sova när dagen faller på | Kraka

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *