Lite chockartat

Jag vet inte vad som var anledningen. Kanske var hon påverkad av något eller kanske kunde hon över huvudtaget inte köra bil. Något var det i alla fall som var fel.

Jag kom hem från jobbet och en bil, marginellt större än min pyttelilla, ligger före mig och svänger in på parkeringsplatsen.
Efter att jag konstaterat att det finns en plats längre in som hon försöker parkera på bestämmer jag mig för att ta den den som ligger närmast.
Jag hinner precis komma undan innan hon helt oväntat försöker backa in i min bil. Hon har givit upp idén att parkera på den väl tilltagna platsen efter att ha försökt trixa sig in.

Sedan åker hon ner till den nedre parkeringen där det finns två (!) platser bredvid varann. Med andra ord är det enormt gott om plats. Hon ställer sig på båda med linjen mellan de båda platserna  mitt under bilen. Efter lite backande och svängande inser hon att hon inte kommer att lyckas få dit bilen där heller.

Jag är tillräckligt chockad för att vara på väg att slänga in mina saker i min bil och gå ner och erbjuda min hjälp att parkera. Men dessvärre hinner hon åka iväg innan jag kommit längre än till tanken. Hon åker ut i trafien med en bil som hon så uppenbart inte kan hantera och jag står där med uppspärrade ögon och halvöppen mun och känner mig enormt chockad. Hon borde ju inte köra någon bil alls i trafiken. Det spelar ingen roll vad som var orsaken, hon är en fara för oss alla. Jag ser ofta folk som inte kan backa, som kör upp på kantstenar eller är på väg att köra över både barn och vuxna. Men det här var bland det värsta jag sett i trafiken någonsin. Och det vill inte säga lite…

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *