After all…

Jodå, det blev en dag idag också. Vi skulle ses klockan 12 vid Drottningtorget, men jag blev några minuter sen eftersom det visade sig att bussen var indragen. Flera av dem som stod vid hållplatsen berättade att det ofta händer på helgerna att flera bussturer i rad kan utebli helt utan förklaring.

Vi började med att gå till vallokalen i Nordstan för att F skulle rösta, själv var jag där redan första dagen. Det var ruskigt mycket folk, men bra organiserat med ett fungerande kösystem.

Efter röstandet skulle vi äta frukost och jag föreslog Kronhusen för att komma bort från den värsta trängseln. Det visade sig vara en bra idé och vi kunde sitta ute i lugn och ro.

Sedan promenerade vi till Järntorget och F handlade lite kläder innan han skulle iväg och träffa några av sina kompisar. Jag åkte med en bit i spårvagnen och klev av vid Redbergsplatsen för att turfa en stund och sedan ta en öl. Jag tog några zoner och satte mig sedan med ett glas Sleepy bulldog på  Ölstugan Tullen lejonet.

 

Traskade sedan vidare och tog ytterligare några zoner, kollade programmet på Filmstaden Bergakungen och konstaterade att det inte gick något jag ville se. Istället bestämde jag mig för att äta min middag där och dricka ett glas vin.

Det var en fin kväll och jag hade gärna stannat kvar på stan, men min mobil behövde laddas och jag tog 8:an till Angered medan jag hade ström kvar för en biljett hem.
Väl hemma lyssnade jag klart på Mig äger ingen, pratade länge i telefon med en vän och spelade wordfeud. Plötsligt var det sovdags.

Det här inlägget postades i Livet, Mammason. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *