Vem behöver en egen trädgård?

Har man ingen egen trädgård kan man ju alltid sitta i någon annans en stund… Jag är lite intresserad av de där vita fåtöljerna och har provsuttit dem inne på IKEA. Men idag satt vi länge i solen och njöt.

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

4 svar på Vem behöver en egen trädgård?

 1. Ingrid skriver:

  De ser verkligen behagliga ut!
  Kram

  • Kraka skriver:

   De är väldigt sköna att sitta i och jag är lite sugen på att ha en sådan som läsfåtölj i mitt sovrum hemma i Stockholm. Får väl se hur det blir när jag flyttar hem.
   Kram

 2. Bosse lidén skriver:

  Alla behöver vi en egen täppa eller oas dit vi behöver ta oss då och då. Min är ofta havet. Just nu är naturen så underbar så platserna är oändliga.

  • Kraka skriver:

   Absolut! Om mindre än en vecka flyttar jag ut ur mitt hyresrum och mellanlandar en vecka hemma i Stockholmn innan jag flyttar ut till mitt hyresrum på Marstrand. Det är dock en helt annan sak att bo där än instängd i en lägenhet. Längtar verkligen efter att sitta på min uteplats med kaffe eller ett glas vin.
   Jag står i kolonistugekö i ett område i Stockholm, har just nu könummer 96. Med andra ord är det rätt många år kvar innan jag får köpa mitt lilla drömhus.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *