Avveckling påbörjad

Idag har jag börjat packa inför utflytten på lördag. Det ska bli så skönt att komma härifrån, flytta ut på Marstrand igen.
På eftermiddagen var jag och hämtade en nyckel hos min vän B. Ska låna hennes förråd och ställa in en del saker där under veckan mellan utflytt och inflytt. Men de allra flesta saker ska med hem till Stockholm. Sedan ska andra saker med ner.

Det var skönt att sitta ute i solen i B:s trädgård och dricka kaffe. Sedan åkte jag till IKEA och köpte ett par flyttlådor. Kommer inte ihåg om jag glömde lådorna jag hade på Marstrand eller om jag tagit hem dem. Spelar inte så stor roll, det är en ganska liten kostnad.

Jag tittade runt lite när jag ändå var på IKEA och passade på att äta middag. Funderade sedan på om jag skulle använda kvällen till att promenera, men bestämde mig för att avstå. Istället har jag packat ungefär hälften och nu ska jag lägga mig och lyssna på En sannolik historia av Karin Alvtegen. Kunde också konstatera att det inte finns något vin. Eller det gör det egentligen, det finns tre flaskor. Men jag vill inte ha en hel flaska, jag vill bara ha ett glas och då får jag vara utan. Jag har tre öl också, men de är varma och jag vågar inte ställa dem i kylen eftersom min hyresvärd inte tillåter alkohol. Som sagt: Det ska bli skönt att flytta!

 

 

Köttbullar, en IKEA-klassiker

 

 

Det här inlägget postades i Livet, Nioochenhalv kvadratmeter uppe på berget. Bokmärk permalänken.

5 svar på Avveckling påbörjad

 1. Ingrid skriver:

  En sannolik historia var den första bok jag läste av Karin Alvtegen och den gav mersmak. När jag jämför henne med Sofia Sarenbrant som jag läser just nu slås jag av hur mycket bättre Karin Alvtegen skriver. Det blir nog inte flera böcker av Sofia för min del.
  Lycka till med packande och flytten!
  Kram, Ingrid

  • Kraka skriver:

   Jag har läst alla Sofia Sarenbrants böcker. Började med den senaste och den gav mersmak. Speciellt hoppas jag att hennes nästa bok ska ge en fortsättning på det som hände i slutet. Visning pågår heter boken.
   Alvtegen har jag läst några av, Fjärilseffekten tor jag var den jag läste senast innan den här. Jag har precis börjat och inte riktigt kommit in i den ännu. Men jag ska gå ut och gå om en stund och då följer den med i öroen.

   Jag har en del papper att sortera innan jag kan flytta/packa det sista. Men snart så… Ska bli så skönt att komma härifrån.

   Trevlig helg!
   Kram

 2. S/Y Endeavour skriver:

  Lycka till med flytten!
  Alvtegen är en av mina absoluta favoritförfattare!
  Trevlig helg

 3. Agneta skriver:

  Hej!
  Så det är dags att flytta ut i den vackra skärgården. Härligt under sommartiden.
  Läser att du även ska upp till Sthlm som väl är ditt riktiga hem. Det blir en del resande förstår jag och hoppas ditt boende på Marstrand blir bättre än nuvarande.
  Låter ju inte klokt att du inte får en stund i köket för att fixa lite lunch 🙁
  Din, icke medmänskliga hyresvärd, ska väl inte vara i köket hela dagen…?
  Ack ja, det finns all sorters människor på vår jord.

  En sannolik historia har jag läst och den föll även mig i smaken. Den var bättre andra gången jag läste den då den innehåller många delar av livet. Tänkvärd.
  Ha det nu så bra!
  Kram, Agneta

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *