Fester – Positivt i livet 7 av 30

Som svar på en utmaning ska jag skriva 30 inlägg om det positiva i mitt liv. Introduktionen, där jag förklarar hur jag tänkt kan du hitta om du klickar på länken här

Förra lördagen, för nästan en vecka sedan, lyckades jag klämma in två fester. Det var ingen av festerna som var av det privata slaget, men båda var trevliga.
Först var jag på förbundsfest med Socialdemokrater för tro och solidaritet. Det är alltid en fest under årsmötesdagarna, Det var god mat och trevlig underhållning. Men som alltid är de här festerna korta och efter ett par timmar bröt de flesta upp.
Senare på kvällen åkte jag och min son iväg till en teknofest. Även om den inte heller kan anses varit en privat fest så var den bara för inbjudna gäster. Jag hade fått en egen inbjudan skickad till mig och min son känner arrangörerna. Jag dansade hela natten och åkte inte hem förrän halv sex på morgonen. Då var jag tvungen att åka för att hinna sova ett par timmar innan jag hade andra åtaganden.

Det finns nog inte så många negativa aspekter på fester, annat än att man blir trött dagen efter om det blir sent. Eftersom jag skulle upp tidigt körde jag bil till teknofesten och drack därför bara alkoholfritt. Förbundsfesterna är alltid helt alkoholfria.

Det här inlägget postades i Livet, Livets berg & dalar. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *