Positivt i livet – introduktion

Just nu är det många på Facebook som antagit en utmaning att hitta det positiva i livet. Utmaningen kan se lite olika ut, vissa ska hitta flera saker varje dag, några bara en. Tiden kan handla om ett par dagar eller en vecka.
Jag har valt att göra en helt egen variant. Under hela månaden ska jag lyfta något som är positivt, men också spegla det som kan vara en baksida. Livet består av både ljus och mörker, både positiva och negativa saker och inte sällan är samma sak både bra och dålig beroende på hur man ser på den.
Inlägget hamnar självklart i min allmänkategori, som ju heter livet. Men för att den som vill ska kunna hitta just de här inläggen får de också en egen kategori: Livets berg och dalar. Det kommer att finnas 30 inlägg, eftersom juni har 30 dagar. Det är däremot inte säkert att det kommer ett per dag.

Det här inlägget postades i Livet, Livets berg & dalar. Bokmärk permalänken.

10 svar på Positivt i livet – introduktion

 1. Pingback: Vänner – Positivt i livet 1 av 30 | Kraka

 2. Louise skriver:

  Jag har sett de där utmaningarna på FB, och även fått en själv, men jag gillar inte sådant så det får vara. Jag vill själv bestämma när jag är på topp och tänker inte förneka mina dalar … så detta gillar jag verkligen med hur du format om den här tanken … 😉
  Kramis

  • Kraka skriver:

   Jag är rätt trött på FB just nu. Det är så mycket omändringar och rörigt numera. Dessutom vill jag bestämma själv, precis som du.
   Kram

 3. Pingback: Förtroendeuppdrag – Positivt i livet 2 av 30 | Kraka

 4. Pingback: Gudstjänstgemenskap – Positivt i livet 3 av 30 | Kraka

 5. Pingback: Självsamhet – Positivt i livet 4 av 30 | Kraka

 6. Pingback: Infrastruktur – Positivt i livet 5 av 30 | Kraka

 7. Pingback: Balkongen – Positivt i livet 6 av 30 | Kraka

 8. Pingback: Fester – Positivt i livet 7 av 30 | Kraka

 9. Pingback: Bilen – Positivt i livet 8 av 30 | Kraka

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *