Money, money, money not so funny in a poor girls world

Det är möjligt att ABBA hade rätt då de sjöng Money money money must be funny in the rich men´s world. Men ett vet jag, det är inte roligt med banker som slutat hantera kontanter, med affärer som inte tar emot kontant betalning. Numera får man oftast inte sätta in pengar ens på sitt eget konto på de få banker som fortfarande hanterar kontanter utan att utsättas för tredje gradens förhör beträffande vart ifrån man fått de svindlande summor som en eller ett par tusenlappar utgör. Allt för att vi alla är misstänkta för pengatvätt och inblandning i terroristverksamhet. Trams!

Eftersom jag inte fick betala den planerade räkningen på dryga tusenlappen som jag planerat bestämde jag mig för att tvätta pengarna på annat sätt, i alla fall en del av dem. I ett fotbad. 😀

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

6 svar på Money, money, money not so funny in a poor girls world

 1. Gunnel skriver:

  Det är verkligen konstigt att inte ens bankerna vill ha hand om kontanter. Det är väl ändå det mest naturliga, kan man tycka. Varma kramar.

  • Kraka skriver:

   Ja, lite konstigt är det allt. Jag använder kort för det mesta, men det händer ju ibland att jag betalar hela notan, beställer biljetter för flera personer eller något sånt och sedan får kontanter.

 2. znogge skriver:

  Den enkla sanningen är att bankerna vill inte fysiskt ha med pengar att göra längre. Ganska märkligt men sant.

  Grattis till ett bra köp 🙂

  • Kraka skriver:

   Tack! Jag har planerat länge att köpa precis ett sånt fotbad. Men det låg väl inte direkt på inköpslistan idag, men nu slog jag till och har redan provbadat mina varma, trötta fötter en gång. 🙂

 3. Ingrid skriver:

  Här har vi två banker, Handelsbanken och Gotlandsbanken och båda hanterar kontanter.
  Hoppas att du får nytta av din investering!
  Kram, Ingrid

 4. Bosse Lidén skriver:

  Du gjorde ett bra val med tvättningen. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *