Firade med en riktig festmåltid

Tänkte på det imorse och konstaterade att jag inte fick köpa något hus den här gången heller. Men så ringde plötsligt telefonen och jag fick veta att jag stod först i kön på ett av husen. Det är det huset som, i mitt och min sons tycke, har det bästa läget eftersom det är helt fritt åt ena hållet. Men det är också det hus som kräver massor av arbete för att få iordning. Men vi har funderat en del i mellantiden och jag var riktigt arg på mig själv för att jag ratade huset vid första visningen. Vid andra visningen var det utvädrat och gav inte alls det dåliga intryck det gjort vid första visningen. Men nu var det också fler som var intresserade.

Kunde inte låta bli att ta en tur till IKEA för att gå runt och planera om hur jag ska inreda i mitt lilla kolonihus. Tittade också på lite köksutrustning. Vi får nog satsa på att riva ut den diskbänk som finns nu. Kollade också på möbler, kuddar, mattor och drömde…
Innan jag åkte hem åt jag en festmåltid för att fira. 😀

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

6 svar på Firade med en riktig festmåltid

 1. Ingrid skriver:

  Har ni redan köpt huset, eller är det ännu på planeringsstadiet. Hur det nu än är, så kan man ju drömma och planera.
  Åt du festmåltiden på Ikea? Jag tycker att den såg lite spartansk ut. 😉
  Kram, Ingrid

  • Kraka skriver:

   Kaffe, en korv i baguette och en kanelbulle, allt till det facila priset av 20:- Kanske lite spartanskt, men gott och prisvärt.
   Vi har inte gjort klart själva köpet ännu, men drömmandet har börjat. 🙂

 2. Louise skriver:

  Vänta nu? Är huset ert om ni vill ha det?

  • Kraka skriver:

   Ja, det är vårt. Jag har tackat ja, det ska bara skrivas papper och betalas innan jag får tillgång till det. Det tar nog ett par veckor innan allt är klart.

 3. Rosamund skriver:

  Jag är så oerhört glad för din skull!!!! Hoppas ni kommer att få många fina sommrar där!!!! Kram min Vän

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *