Hit och dit, fram och åter

Idag har jag varit ute och rört på mig. Ja, inte rört på mig i betydelsen motionerat, men varit både här och där.

Min son och jag åkte ut till stugan och tog foton både på huset och trädgården. Vi kommer ju inte in ännu, nyckeln får jag inte förrän köpet är klart och huset är betalt. Men jag hade fått löfte av ordföranden att gå in på tomten. Annars får man normalt inte gå in annat än på visningarna. Men nu är det ju jag som ska köpa huset.
Det regnade och bilderna blev väl lite trista. Men jag ville ändå ha dem för dokumentation. När vi ändå var där ute gick vi en runda och jag visade sonen var föreningshuset ligger. Det kan man som medlem hyra för privata fester och jag räknar med att fira min födelsedag där nästa höst.

När vi tittat klart var vi helt genomvåta av allt regnande. Vi satte oss i bilen och jag körde runt lite och sedan gav vi oss iväg till Hellasgården för att ta en fika. Kaffe och smörgås med brieost och salami smakade gott och värmde.

När vi kom hem sa vi hej då till varann. Vi bor ju grannar och det är rätt praktiskt ibland.

Lite senare bestämde jag med en av mina småländska vänner att vi skulle ses en stund. Hon är lärare och uppe i Stockholm under Allhelgonalovet. Hennes mamma bor ganska nära mig.
På vägen dit passade jag på att köpa med mig en tårta, dekorerad lämpligt för Halloween.

Kvällen blev trevlig med henne, hennes mamma och bröder. Ja, och hennes två svarta katter  förstås.

Det här inlägget postades i Livet, Mammason. Bokmärk permalänken.

2 svar på Hit och dit, fram och åter

 1. Bosse Lidén skriver:

  Vilken läskig tårta. Var den god? Det är oftast en stor fördel med att bo nära kära vänner.

  • Kraka skriver:

   Tyvärr så bor jag inte nära min vän, hon bor i Småland. Precis som flera andra av mina vänner. Men vi brukar ses ibland när hon är uppe i Stockholm och hälsar på släkten.

   Tårtan var en vanlig princesstårta, men med ovanlig utstyrsel. Alldeles svart marzipan och så spöket. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *