Populär tillställning

Sakta ringlade den långa kön sig fram mot ingången till Kattstallets nya lokaler. Det var invigning av de nya lokalerna och många hade kommit för att titta.

På vägen in fick vi som hade katt hemma en påse kattmat från IAMS. Klart man skule ha en goodibag med till dem där hemma.

Till sist kom vi i alla fall in och kunde titta runt på lokalerna och titta in i kattrummen. De flesta katter låg och vilade.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi passade på att ta en fika på Cirrus Café. Cirrus och hans husse hade givit ett bidrag på 50 000:- till Kattstallet och då var det ju lämligt att Cirrus fick namnge cafét.

Det var jag, min son och en nära vän till honom som tillbringade vår eftermiddag på det här trevliga sättet. Besök gärna Kattstallet och/eller deras hemsida du också. De behöver all hjälp de kan få eftersom de inte har några statliga eller kommunala bidrag och därför är helt beroende av frivilliga gåvor och volontärarbetare.

Det här inlägget postades i Katter, Livet, Mammason. Bokmärk permalänken.

5 svar på Populär tillställning

 1. gunnardeckare skriver:

  Trevligt med ett kattstall. Kan tänka mig att det är många timmars ideellt arbete som läggs ner där.

  • Kraka skriver:

   Ja, det går åt några timmar. Jag var volontär på gamla Kattstallet innan jag bestämde mig för att bo i Göteborg ett tag. Jag kommer nog att gå tillbaka dit nästa höst om jag bestämmer mig för att bo hemma då.

 2. Piedra skriver:

  Vad fint att det finns ett kattstall. Det gläder mig. Kram!

 3. Ingrid skriver:

  Alla som jobbar mer eller mindre ideellt för hemlösa katter är värda all uppmuntran de kan få, så det var ju kul att det komma många besökare. Då kanske att några katter fick nya hem också?
  Ha en skön kväll!
  Kram, Ingrid

 4. Rosamund skriver:

  Underbart!!!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *