EFIT – Ett Foto I Timmen – 9 november

EFIT, ett foto i timmen, är en sajt där man på givna dagar lägger upp en länk till sitt blogginlägg Ett foto i timmen. Sajten startade 2004 och har adress http://ettfotoitimmen.se

De andra deltagarnas EFIT den 9 november hittar du här.

Den här EFIT-dagen blir i delar eftersom jag sovit större delen av dagen efter min tredje arbetsnatt. Men nu är jag ledig ett tag igen.


Klockan 06-07: Jag var på en rask promenad i korridorerna på Huddinge sjukhus. Jag hade varit och lämnat in prover på labbet. De flesta skickar sina prover med rörposten, men jag försöker att aldrig missa ett tillfälle att få extra steg. Det är i stort sett bara om jag har en dålig, instabil patient som jag inte kan lämna som jag inte går iväg själv med prover.
Biden heter Gul figur och är gjord av Örjan Wallert 2000.


Klockan 07-08: I omklädningsrummet.

Klockan 8-9: Jag hämtade bilen i garaget. Garaget heter Blåvingen och är garaget där man vid byggnationen tog hänsyn till den lilla fjärilen Mindre blåvinge och ordnade en lämplig miljö åt den på taket. Jag bloggade om det här. Kolla gärna på bilden av fjärilen.

Klockan 9-17: Jag har hunnit hem och krupit ner i sängen. Xanthos ligger som vanligt bredvid mig medan Ferdinand ligger någon annanstans och håller koll på oss.

Klockan 18-19: Jag försov mig och fick bråttom iväg till Sankt Görans kyrka där jag skulle lyssna på Felix Mendelssohns oratorium Elijah.

Klockan 19-20: Det var paus och jag passade på att titta på Einar Forseths stora altarmålning med de tre tomma korsen i centrum. Tyvärr hade man hängt upp ett fult standar som skymmer och hur jag än försökte förflytta mig i lokalen fick jag ingen fin bild.

Klockan 20-21: Konserten var slut, kör och musiker reste sig och tog emot mängder av applåder.

Klockan 21-22: Hade kommit hem till min T-banestation och var på väg hem.

Klockan 22-23: Jag hade dukat en bricka med kaffe, två tunnbrödsmackor med messmör. Det fanns också ett glas rött med för en mysig kväll.

Klockan 23-24: Jag sitter vid datorn och tittar på film, Så mycket bättre och skriver lite.

Dagen är slut, jag stannar uppe ett tag till för att dricka ur mitt vin och se klart på filmen.

 

EFIT

Det här inlägget postades i EFIT – Ett Foto I Timmen – 2014. Bokmärk permalänken.

8 svar på EFIT – Ett Foto I Timmen – 9 november

 1. Lillebølla skriver:

  Titter tilbake på dine bilder:) Hyggelig at du fant siden min og la igjen kommentar. Ha en fin dag videre:)

 2. Ingrid skriver:

  Tack för att jag fick följa din dag!
  Kram, Ingrid

 3. Ariella skriver:

  Hej
  Kikar in på din dag i efterskott.

 4. Anni skriver:

  Tar igen vad jag missat i EFIT-tittande. Vad glad jag blev över Blåvingegaraget!

  • Kraka skriver:

   Ja, det är väldigt glädjande! Troligen var det nog ett krav från miljö- och naturvårdande mynidghet. Har lite svårt att tro att ett vinstdrivande byggföretag tänker i de banorna av egen vilja.
   Kram

 5. Pompom Sönnfors skriver:

  Just Sankt Görans kyrka har jag som »vilobild« på min telefon. Det var nog en av de första bilderna jag tog med min första smartphone för snart tre år sedan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *