Parentes

Den här dagen blev nästan som en av livets parenteser. Jag vaknade klockan 13.15. Blev förvånad att jag inte vaknat av klockan som stått på 11.00. Men det var bara att acceptera.
Jag ska ju vila och så blev det. Jag stannade i sängen, med några korta pauser, ända till klockan var kring 18-tiden. Då gick jag upp, tvättade och klädde mig och åkte till Kista för att träffa min vän B.

Vi skulle ta ett glas vin och prata en stund. Eftersom jag inte ätit på hela dagen, utom kaffe och några kex, var jag sugen på pizza. Så fick det bli! Tror pizzan jag åt heter Mafioso. med ost, mozzarella, lök, färska tomater, pepperoni, salami och cayennepeppar. Gott!

Vi blev sittande länge och avhandlade livets olika dimensioner. När man känner varann väl finns det så mycket att prata om. Arbete, fritid och olika funderingar. Kort sagt, tiden går fort när man har trevligt.

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

2 svar på Parentes

  1. Piedra skriver:

    Ja, ibland blir det inte som man har tänkt sig, men det är bara att göra det bästa av det hela. Och bra blev ju tydligen träffen med din kompis. Det är huvudsaken. Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *