Utflykt till Sollentuna centrum

Imorse vaknade jag tidigt, även denna morgon utan problem att andas. Det fick bli morgonkaffe i sängen och efter att jag tagit mina mediciner mådde jag illa. Kände att jag behövde äta något vettigt. Tyvärr var sonen redan iväg och jag skulle få äta frukost ensam.

När jag kom ut mådde jag inte bara illa, jag var yr också. Bestämde mig därför att ta bussen till Sollentuna istället för bilen. Jag var tvungen att göra ett viktigt bankärende inför söndagen. var lite i valet och kvalet om jag skulle äta först eller besöka banken.

När jag kom fram hade illamåendet gått över och det fick bli banken. Sedan hittade jag en restaurang på övervåningen som heter Garden. Trevligt ställe där man förutom smörgåsar och lunchrätter också sålde diverse trevliga inredningsprylar. Roligt att titta, även om inköp inte var aktuellt.

 

 

Utsikt över palmerna på bottenvåningen

 

 

Matig och god lunchmacka

 

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

2 svar på Utflykt till Sollentuna centrum

 1. Ingrid skriver:

  Det var ju för väl att yrseln och illamåendet gick över!
  Hoppas att du fortsätter att må bra.
  Kram, Ingrid

  • Kraka skriver:

   Ja, det var skönt att det gick över. Men det är en av de vanligaste biverkningarna av doxycyklin (den antibiotika jag äter nu).
   Nu ska vi strax på möte i vår Brf och det är inte lika roligt. Jag har förberett en del utskrifter för reservationer om vissa förslag går igenom. Mer om det senare.
   Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *