Aftenvagt (2014-12-15)

Måndag och jag skull ha aftenvagt, det vill säga jobba från 15.30 till 24.00. Efter frukost hann jag ner en stund till biblioteket och publicerade blogginlägg och chattade med lite folk.
Sedan gick jag hem, åt lite och gav mig av ner till sjukhuset.

Det var en förhållandevis lugn kväll, vi hade bara en riktigt dålig och instabil patient och jag hade inte huvudansvaret för hen. Istället var jag behjälplig med olika småuppgifter som att fylla på skåp och arbetskommoder, göra kaffe och te till dem som skulle komma klockan 23.30 och att följa med patienttransport till vårdavdelning.

Efter jobbet gick jag hem genom natten, väl hemma åt jag lite och insåg att det var bråttom att sova. Jag skulle ju snart upp igen.

Det här inlägget postades i Grönland: Första resan, Livet. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *