Ännu en dag (2015-03-19)

Jag låg vaken under natten i flera timmar och kände hur ont det gjorde både i benet och foten. Sedan somnade jag. När jag vaknade hade jag jätteont i foten, men när jag vaknade till lite mer insåg jag att det var i den andra foten eftersom den blir överbelastad när jag inte kan gå ordentligt.

På jobbet var det samma som igår, E och jag jobbade ihop. Vi jobbar bra tillsammans och jag blev glad då jag fick veta att han är här under hela min tid, han ska visst inte resa hem förrän i juni tror jag.

Efter jobbet hade jag ambitionen att gå ut i det fantastiska vädret. Det var sol, som det förresten varit hela veckan, och riktigt varmt i solen men ändå minusgrader.
Men när jag kom hem insåg jag att jag behövde vila mitt ben och fot. Det är otroligt jobbigt att vara på benen hela dagarna.

Jag lyssnade på bok, drack kaffe och åt Digestivekex med ost, Maasdamer. Jag lyssnade lite på musik också som jag har i datorn. Jag förberedde lite att lyssna på offline innan jag reste. Musik jag gärna vill ha och som inte finns på Spootify.

Det här inlägget postades i Grönland: Andra resan, Livet. Bokmärk permalänken.

2 svar på Ännu en dag (2015-03-19)

 1. Ingrid skriver:

  Så jobbigt att du får sådan värk!
  Hoppas att du snart tränar upp dig.

  Jag fattar inte varför dina blogginlägg inte blivit uppdaterade i min bloggroll. Den ligger fortfarande kvar på 16/3? Jag trodde inte att du bloggat sedan dess.

  Kram, Ingrid

  • Kraka skriver:

   Ja, det ordnar sig nog. Frakturerna är inte läkta ännu och det är rätt naturligt att det gör ont. Att de är stabila betyder bara att det inte är farligt att gå med dem. Men en fotlde tar 1½-3 månader och ett underben 3-12 månader att läka så jag får nog räkna med att ha ont länge än.

   Jag har inte bloggat sedan den 16:e, bara skrivit ”kladdarna” i min laptop. Jag publicerar när jag är på biblioteket och jag har inte orkat gå hit sedan i måndags.

   Trevlig helg!

   Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *