I rätt sällskap går allting bra (2015-03-18)

Idag fick jag huvudansvaret för patienten jag hjälpte till med igår. Till hjälp fick jag E som är från Köpenhamn. Vi fungerade bra ihop och trots att jag hade mer problem med att förstå honom än han mig så fungerade det bra. Vi fick oss en hel del goa skratt när det blev alltför tokigt i kommunikationen.

Dagen gick förhållandevis snabbt. Ute sken solen och jag längtade ut, men när jag väl blev utsläppt gick jag hem och vilade.

Trots allt bestämde jag mig för att gå ut igen, gick ner till Brugseni, Grönlands motsvarighet till Coop. Jag är ju en trogen Coopkund, har varit förtroendevald under ett antal år. Dessutom är jag van från mitt barndomshem att handla på Konsum och blev själv medlem när jag var 9 eller 10 år. På den tiden kunde man bli medlem oavsett ålder, numera måste man vara myndig. Att jag gärna handlar på Brugseni här beror på att de har en hel del av Coops varusortiment.

Jag gick sedan hem och sov, jag var så trött. Dels av att jobba dagtid, dels av att jag har ständigt ont

20150318_184914-1

 

Utsikt från trappen till Brugseni. Den gröna byggnaden rakt fram är Grönlands Landsbibliotek (Du vet väl att bilderna blir större om du klickar på dem)

Det här inlägget postades i Grönland: Andra resan, Livet. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *