Välkommen hem Clockwork

Klockan 12 idag fick jag hämta den, som jag beställde den redan i höstas, minns inte om det var i oktober eller november. Men jag ville inte ha den förrän jag flyttade hem igen efter min andra resa till Grönland.

Mina två senaste bilar har fått namn efter sjukdomar, min gula Hyundai Atos prime hette Gula febern och den röda av samma modell Rubella, vilket är det medicinska namnet på Röda hund. Men den här bilen har fått ett annat namn, den heter alltså Clockwork. Att jag valde det namnet beror på två saker: Dels efter namnet på en av Stanley Kubricks filmer, A Clockwork Orange. Dels för att jag förväntar mig att den ska gå som en klocka.
Färgen på bilen heter Mandarin orange metallic. Bilmärke och modell är Hyundai i10.

20150429_121527

 

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

6 svar på Välkommen hem Clockwork

 1. Geddfish skriver:

  Superläcker bil! Oj, vad kul!
  Fyndiga namn!
  Min bil heter Volvolina, och den sista husvagnen Kabelina.
  Svågerns hundar heter fotonamn, då han är fotograf. Nikon, Kodak, Cannon osv.
  Jag döper mina tekniska prylar också.
  Kram och god kväll ♥

  • Kraka skriver:

   Mina datorer har haft namn, men av någon anledning så har inte den laptop jag har nu fått något. Min snabeldrake (dammsugare) heter Popsy, men det har inte jag hittat på utan är modellnamnet. Jag har köpt en ny nu till stugan så den ska väl också ha ett namn. Får se vad den ser ut att heta när jag packar upp den imorgon.
   Kram

 2. Ingrid skriver:

  Grattis till den tjusiga bilen.
  Ha en skön Valborgsmässohelg!
  Kram, Ingrid

  • Kraka skriver:

   Tack! Önskar också dig en skön Valborg, om det nu kan vara lite väder för det. Här regnar det i alla fall nu. Men det kan ju ändra sig…
   Kram

 3. Znogge skriver:

  Grattis till nytillskottet som ser riktigt lovande ut! Färgen påminner om den som på vår gamla bil hette ”Sahara gold”!

  Trevlig Valborgsmässoafton!

 4. Pingback: Lång onsdag med bil och fest | Kraka

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *