Äntligen klart

Två deklarationer och fyra bilagor senare var det dags att pusta ut med en öl och en varmkorv i hemmets lugna vrå.
Förövrigt har det varit en blandad dag med läkarbesök, mysfika, politiskt möte och de båda deklarationerna. Men nu är det i alla fall bara vila som gäller den stund som är kvar av kvällen.

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

3 svar på Äntligen klart

 1. Skönt när den är klar!
  Själv gjorde jag det lätt för mig i år. Inga speciella avdrag eller annat..
  Ha en fin dag!

  • Kraka skriver:

   Jag måste dels lämna in ett speciellt formulerat dokument eftersom det inte finns något dubbelbeskattningsavtal mellan Grönland och Sverige. Jag kommer nog ändå att få betala restskatt för jag såg att man bara kan få 3000 beviljat av varje 5000 i skatt man betalat. Grönland har platt skatt på 40% så det är inte så roligt att betala ännu mer. Jag fick ju ut, i svenska pengar, lite mindre på den heltiden jag jobbade där än jag får på min 80% här. Dessutom har man fler arbetstimmar per vecka. Så till Grönland reser man bara för äventyret för det är en dyr historia att jobba där.
   Dels måste jag lämna in lite andra dokument som man inte kan göra via e-tjänsten. Men jag gillar ju siffror… Men det är skönt när de tär klart och jag fick med mig sonen till skattekontorets brevlåda så han kunde passa bilen ifall jag inte hittade någon tillåten parkering. Men det gjorde jag, en ma nfick stå på i 30 minuter alldeles utanför. Men det regnade och det är alltid trevligt med sällskap. Hade det varit riktigt fint väder hade jag kunnat gå dit och min ursprungsplan var att åka T-bana till Kista C.

   Ha en fin dag du också!
   Kram

 2. Piedra skriver:

  Jag lämnade in min deklaration igår. Bara en bilaga, tack och lov, men visst var det skönt när det var klart! Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *