Ibland får man bjuda sig själv

Bjöd mig själv på namnsdagsfika idag, kaffe och en god räkmacka. Egentligen hade jag tänkt mig en bakelse, men det fanns ingen jag ville ha.

20150504_115741

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

4 svar på Ibland får man bjuda sig själv

 1. Geddfish skriver:

  Detta blev då bra mycket bättre och nyttigare. Jag hade utan tvekan valt mackan.
  Idag är det Monika och Mona. Grattis!
  Kram!

  • Kraka skriver:

   Absolut nyttigare!
   Tack! Jag är uppvuxen med att fira namnsdagar, måna gör ju inte det numera. Men jag har väldigt svårt att smälta att jag fick namnet Monika. Det är snudd på barnmisshandel. Ensam och tjatig. (Namnet betyder den som alltid är ensam och den som förmanar andra). Jag har sätt att man hittat på andra saker som betydelse på namnmuggar och sådant, men det är bara påhitt och har inga språkliga eller historiska belägg. Namnet betyder helt enkelt ensam och tjatig.

 2. I mitt huvud skriver:

  Grattis på namnsdagen!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *