Till er alla från oss båda

Önskar alla mina bloggläsare en Glad och Trevlig Midsommar. Xanthos och jag är i stugan och får förhoppningsvis lite sällskap till kvällen. Det finns ett stort eventuellt kring allt denna dag. Vädret.

Under dagen har jag planer på att titta på midsommarstången och danserna. Kylan gör att min fot och mitt ben inte känner sig helt sugna på att skutta runt i Små grodorna och andra kända sånger. Men det ska finnas kaffeservering och det är aldrig fel.

Jag hade så stora förväntningar på den här dagen, varför jag nu hade det eftersom jag borde vetat bättre. Men föreningen gör en stor sak av midsommar. Jag hoppas redan att vädret är gynnsammare 2022. Då är jag med i festkommittén och det är obligatoriskt att vara med. Jag ska göra det bästa av den här dagen, men helst hade jag nog, just nu, velat stanna inomhus och läsa, äta och mysa med katten.

 

Midsommarstång

 

Det här inlägget postades i Livet, Stugan, vår egen korkek. Bokmärk permalänken.

4 svar på Till er alla från oss båda

 1. Ingrid skriver:

  Det må jag säg att man kan kalla framförhållning, att redan ha planerat in vad man ska göra midsommarafton 2022.
  Hoppas att årets upplaga blir jättefin!
  Kram, Ingrid

  • Kraka skriver:

   Haha… Ja, här har vi framförhållning minsann. Just det här med midsommaren var en av de saker som styrelserepresentanten tog upp med mig i samband med försäljningen/köpet att jag ingår i festkommittén 2022.
   Årets upplaga var ganska välbesökt, i alla fall den första delen. Men det var visst bara hälften så många som det brukar sägs det. Men de som var där dansade glatt runt stången i hällande regn. Blir det bättre väder ikväll går jag väl en sväng igen då det är dans och diverse aktiviteter.

   Kram

 2. BP skriver:

  Glad midsommar till dig med! Å vilken framförhållning – 2022. Se bara till att du inte bli överkörd av en bil eller halkar på ett bananskal;-)

  Stort tack för titt-in hos mig:-)

  • Kraka skriver:

   Haha… Årtalen hänger ihop med husnumren och i år har alla med 5 som slutsiffra nöjet att stå till tjänst. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *